Speedway-kolleger: Nickis styrt så ikke godt ud

Tre danskere - Michael Jepsen Jensen, Niels-Kristian Iversen og Peter Kildemand - nåede alle semifinalen i lørdagens polske speedway-grandprix i Gorzow, men alligevel vil aftenen nok mest blive husket for Nicki Pedersens voldsomme styrt.

Han ramte barrieren med hovedet først i høj fart og måtte udgå og blev kørt på hospitalet. Den senere vinder af grandprixet, Matej Zagar, var også impliceret og styrtede.

- Jeg så Nickis styrt på fjernsynet. Det så ikke godt ud. Men det er, hvad der sker. Det er ræs. Nogle gange bliver der kørt lidt over grænsen, og så kan det gå galt, siger Michael Jepsen Jensen.

Der er endnu intet nyt om Nicki Pedersens tilstand. Han var ved bevidsthed efterfølgende, men så også meget groggy ud. Niels-Kristian Iversen har dog tiltro til, at Pedersens situation ikke er alvorlig.

- Det var grimt, men de kunne begge gå derfra, så helt galt kan det ikke være. Slet ikke med Zagar, der kom tilbage og vandt det hele. Sådan kan det gå nogle gange i speedway, siger Niels-Kristian Iversen.

Han samlede ti point på aftenen og sluttede nummer tre i sin semifinale efter den senere vinder og amerikaneren Greg Hancock.

- Jeg er skuffet over semifinalen. Jeg ville gerne have været i den finale, siger Iversen.

I den første semifinale sluttede Peter Kildemand på fjerdepladsen efter hjemmebanefavoritten Bartosz Zmarzlik, VM-favoritten Tai Woffinden og Michael Jepsen Jensen.

- Jeg er egentlig meget godt tilfreds. Jeg måtte skifte cykel inden semifinalen. Var det ikke sket, havde jeg haft en chance, men det var et svært semifinaleheat, siger Peter Kildemand.

Michael Jepsen Jensen erklærede sig tilfreds, selv om finalen lige netop glippede.

- Jeg er ikke helt tilfreds med det 20. heat (fjerdeplads, red.) og semifinalen, men jeg kommer herfra med 10 point og er i top-otte. Det var målet med i aften, så det går i den rigtige retning, siger Michael Jepsen Jensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip