Spejdere får penge fra Nordea til nyt telt

KFUM-spejderne i Vamdrup er nogle heldige ”kartofler”. De har netop fået overrakt 9.000 kroner af Nordea i Vamdrup.

- Pengene er øremærket til køb af et nyt telt, fortæller filialchef Morten Bech fra Nordea i Vamdrup til Vamdrup Netavis.

Spejdergruppen i Vamdrup består for øjeblikket af 134 medlemmer fordelt på alle aldersgrupper. Mens der i andre byer sker reduktion af antallet af spejdere, går det lige stik modsat i Vamdrup. Der er til stadighed tilgang af nye medlemmer, især til de yngste årgange.

Det skyldes ikke mindst et rigtig godt hold af dygtige ledere, som bruger en god del af fritiden på at give børn og unge nogle gode oplevelser, lyder det i forbindelse med overrækkelsen af pengebeløbet.

At være aktiv spejder er ikke som at deltage i en enkelt fritids aktivitet. Spejderne deltager i en bred vifte af aktiviteter , der spænder helt fra det primitive spejderliv, med bl.a. madlavning over bål, til øvelser af mere moderne art som brug af GPS i naturen:

- Og en ting vi absolut ikke må glemme ved spejderlivet er det kammeratskab, der opstår blandt spejdere på ture, lejre, og øvelser. Et kammeratskab der for manges vedkommende strækker sig til langt ind i voksenlivet, lyder det videre.

Lige som alle andre foreninger har spejderne behov for penge og udstyr. Alene et telt til brug på ture og lejre koster op i nærheden af 9.000 kroner. Derfor var glæden stor, da der kom en meddelelse om, at Nordea vil give penge til køb af netop et nyt telt.

Der lyder en stor tak fra KFUM-spejdernes Grupperåd til Nordea for støtten til indkøb af et nyt telt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip