Spekulanten Henrik Ørbekker skylder tre milliarder: Bor alligevel i hus til 18 millioner

Skat.

Selvom  mange krakkede spekulanter skylder milliarder af kroner til kreditorerne, så bor flere af dem alligevel i huse til mange millioner kroner.

Spekulanterne har udløst enorme tab til banker, kreditorer og almindelige aktionærer, hvor nogle har mistet hele formuer.

På trods af at spekulanterne skylder enorme summer væk, så lykkes det alligevel for en del af dem at opretholde en særdeles lusuriøs livsstil, afslører eb.dk i dag.

En af dem er den tidligere spekulant Henrik Ørbekker, der skylder tre milliarder kroner til sine kreditorer. Men i stedet for at betale til dem, lever han et luksusliv i en villa til 18 millioner kroner.

Et andet eksempel er Carsten Berger, der har en gæld på 700 millioner kroner, men bor alligevel i et pragthus i Birkerød. Og der er flere eksempler.

- Jeg kan godt forstå, at der i dag sidder nogle kreditorer og småaktionærer og ryster på hovedet over, at de tilsyneladende fortsætter et liv med stort hus og store biler, siger advokat Pernille Bigaard, der er formand for Advokatrådets Insolvensretsudvalg, til avisen.

SKAT er i gang med en større undersøgelse af netop disse fallerede rigmænd, der fortsætter deres luksusliv.

BLIV VEN MED NETNYHEDERNE.DK PÅ FACEBOOK HER

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip