Spellerberg i farezonen: Mikkel gør det svært for mig

Bo Spellerberg er af flere håndboldeksperter blevet nævnt som en af de spillere, der er i farezonen for at ryge ud af EM-truppen.

Landstræner Ulrik Wilbek ventes snart at udtage venstrefløjen Anders Eggert, og det betyder, at Wilbek må sige farvel til en spiller på det danske EM-hold, der maksimalt må være på 16 spillere.

Det kan koste Spellerberg dyrt, at han på sin favoritposition som venstreback er blevet overstrålet af Mikkel Hansen.

Spørgsmål: Føler du dig i farezonen, når Wilbek ventes at hente Eggert ind?

- Der bør måske ikke være så meget brug for mig, hvis Mikkel spiller godt. Han kan jo godt spille to gange 30 minutter, men der kan ske ham noget, eller han har brug for en afløser, og så er det mig.

- Det er, hvordan man vender kortene. Vi håber alle sammen, at Mikkel spiller resten af turneringen to gange 30 minutter, og så kan man sige, at jeg er overflødig.

- Men jeg kan også dække playmakerpladsen, hvis det skulle være, og det kan være, Mikkel en dag har stolpe ud, og så må jeg ind, siger Spellerberg.

I torsdagens sejr på 33-29 over Tjekkiet måtte profilen fra KIF Kolding København spille playmaker.

- Det var min primære rolle at fordele spillet, og jeg fik også sendt et par skud af sted, men ingen af dem gik ind.

- Jeg er okay tilfreds. Selvfølgelig var der enkelte ting, der kunne gøres bedre, men vi røg ikke ind i en spillemæssig krise i den periode, jeg var playmaker, siger Spellerberg, der er den spiller, der har været mindst på banen for Danmark under EM.

Sammenlagt er det blevet til 30 minutter fordelt over tre kampe.

Spørgsmål: Hvad siger du til, at du igen kun fik nogle få minutter på banen mod Tjekkiet?

- Det er der ikke så meget at sige til. Jeg har trænet på venstreback i opstarten til EM, og det er klart, at når Mikkel Hansen er i spillehumør, så er der ikke så meget tid at kigge efter.

- Når vi samtidig har to playmakere på holdet ud over mig, så kigger man langt efter spilletiden, siger Spellerberg.

Ulrik Wilbek annoncerede allerede tirsdag, at han forventer at udtage Anders Eggert til lørdagens kamp mod Spanien i mellemrunden. Eggert, der har været lægskadet, bestod torsdag en fysisk test og er nu klar til kamp.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip