Spellerberg skyder KIF til sejr i tæt kamp mod GOG

12/09/2015

KIF Kolding København er på ret kurs i herrernes håndboldliga efter premierenederlaget til Bjerringbro-Silkeborg.

Lørdag eftermiddag vandt det forsvarende mesterhold den anden kamp i træk. På udebane blev det til sejr på 26-24 over GOG.

Kampen var ellers helt lige i de første 52 minutter, men i de sidste otte var KIF skarpest.

GOG fik en elendig start på kampen. Holdet kunne slet ikke overliste KIF's målmand Kasper Hvidt og måtte vente 11 minutter og 29 sekunder på at score sit første mål til 1-3.

Men så kom fynboerne til gengæld fint med. Tre minutter senere var stillingen 3-3, og derfra udviklede det sig lige i det meste af første halvleg.

Men Kasper Hvidt gjorde en forskel. Han præsterede en redningsprocent på 50 inden pausen. Offensivt var Bo Spellerberg godt skydende. Han tegnede sig for halvlegens to sidste scoringer, så KIF kunne gå til pausen med en føring på 11-9.

GOG kom ud til anden halvleg med størst energi og fik hurtigt skabt balance, men hjemmeholdet måtte vente til kampens 51. minut, inden holdet første gang var foran i kampen. Lars Hald scorede målet til 22-21.

Men som så mange gange før viste KIF, at holdet er i stand til at finde et højere gear, når det er nødvendigt. Mindre end fem minutter senere havde KIF scoret fire gange på stribe og for alvor taget teten inden slutminutterne.

Herfra kørte KIF sejren sikkert hjem med Bo Spellerberg som topscorer med otte mål.

Minik Dahl Høegh blev fynsk topscorer med fem scoringer.

I lørdagens anden kamp sejrede Team Tvis Holstebro med 28-24 ude over Mors-Thy efter pauseføring på 18-12.

Patrick Larsen blev topscorer for det vindende udehold med seks mål. Samme antal mål scorede Tobias Ellebæk for hjemmeholdet.