Spelmann lover at køre Brøndby over

På mandag bliver den sidste nedrykker fundet i Superligaen, når AC Horsens tager imod Brøndby i en gyserkamp. Torsdag aftens resultater betyder, at Horsens skal vinde for at overleve og sende Brøndby i 1. division.

Og det bliver ikke noget problem, mener den tidligere Brøndby-spiller, Martin Spelmann. Han var yderst selvsikker, da han blev spurgt til mandagens gyser af TV3 Sport 1.

- Vi har et bedre hold og en bedre trup. Vi er længder bedre end dem. Hvis vi spiller, som vi gjorde mod Silkeborg og i starten mod Sønderjyske, så kører vi Brøndby over, lød det selvsikkert fra Spelmann.

Horsens-spilleren glæder sig til kampen, og han har ikke noget problem med, at han kan være med til at sende sit gamle hold ned i 1. division.

- Jeg er ligeglad med, om jeg så scorer i det sidste minut og sender Brøndby ned. Jeg jubler som en sindssyg, lød det ærligt fra Spelmann.

Samme optimisme havde ACH-træner Johnny Mølby i nederlagets stund. Før kampen mod Sønderjyske gik han i medierne og sagde, at Brøndby ville rykke ned torsdag aften. Det skete som bekendt ikke, men han fortryder ikke, at han stak til Brøndby i optakten.

Og han ryster ikke i bukserne over, at Brøndby vandt 4-0. Siger han.

- Nej, det gør jeg på ingen måde. Jeg tror ikke på, at FC Nordsjælland præsterede optimalt i dag, men respekt for at Brøndby leverede, som de gjorde.

- Jeg er helt sikker på, at vi vinder på mandag, sagde Mølby til TV3 Sport 1.

 

 

Dagens Gossip