Spicy mangosalat

Salaten er oplagt til mexicansk og krydret mad, men vil også gøre sig godt som tilbehør til for eksempel grillet kylling og fisk.

Til fire personer skal du bruge:

2-3 store modne mango eller 4-5 modne honningmango (det er en honningmango, som du ser på billedet nedenfor)
2 store avocado
2 friske røde chili (vælg styrke efter dine smagsløg)
1 stor potte koriander
Saften af 3 lime

Sådan gør du:
Skræl mangoerne og skær frugtkødet fra stenen. Skær frugtkødet i tern eller tynde skiver/stave.

Del avocadoerne og fjern stenene. Løsn avocadokødet med en spiseske og skær de halve avocadoer (uden skræl) i tynde skiver.

Arranger den udskårne mango og avocado på et fint fad og dryp med masser af limesaft. Rens chilierne for kerner og stole og skær frugtkødet i fine tern. Hak korianderen groft.

Drys mangosalaten med chili og koriander og server straks.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

Sabine Murati er 26 år og uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com.

Dagens Gossip