Spider-Mans elskede ude af ny film

Shailene Woodley er blevet klippet ud af efterfølgeren til »The Amazing Spider-Man«. Skuespillerinden ryger ud, fordi producenten har besluttet at vente til treeren med at introducere hendes figur. Mary Jane Watson.

Woodleys scener med den nye Spider-Man Andrew Garfield er forlængst indspillet, men biografgængerne kommer til at kigge langt efter den smukke stjerne fra »The Descendants«, når »The Amazing Spider-Man 2« får premiere i 2014. Til sin store ærgrelse får hun først sin debut i Marc Webbs tredie film om Edderkoppemanden. Han beholder sin kæreste kæreste Gwen Stacy i skikkele af Emma Stone lidt længere.

»Selvfølgelig er det nederen. Men jeg tror på, der er en grund til alt, hvad der sker«, siger den 21-årige skuespillerinde til branchebladet Entertainment Weekly og fortsætter: »Mary Jane skulle kun være med i nogle få scener og jeg vil ikke bytte mine oplevelser sammen med Andrew og Emma Stone på settet væk for noget«.

Spider-Mans fremtidige kæreste tilføjer, at hun fuldt ud forstår begrundelsen for at pille figuren ud. »Det er nødvendigt af hensyn til det planlagte plot«, forklarer Woodley.

Nyheden kommer, netop som producenten Sony Pictures har meddelt, at »The Amazing Spider-Man« får mindst to efterfølgere. Toeren får premiere til foråret, treeren udsendes i 2016 og fireren skal være klar i 2018.

I Sam Raimis trilogi om Peter Parker alias Spider-Man var det Kirsten Dunst, som spillede over for Tobey Maguire som Edderkoppemandens elskede - i en lidt ældre udgave.

Dagens Gossip