Spidskandidat i Hovedstaden tager orlov fra Folketinget

Kampen om en plads i regionsrådet i Hovedstaden går nu ind i sin afgørende fase, og valgkampen kan komme til at gå ud over indsatsen som folketingspolitiker.

Det mener Socialdemokraternes spidskandidat i Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen, som derfor har valgt at tage ulønnet orlov fra Folketinget.

- Fra den 5. november til den 3. december 2013 tager jeg ulønnet orlov fra Folketinget, for at koncentrere mig om at føre valgkamp for Socialdemokratiet i Region Hovedstaden, skriver Sophie Hæstorp Andersen til Ritzau.

- Det synes jeg er rigtigst at gøre i en situation, hvor jeg ikke har mulighed for at passe mit arbejde i Folketinget til fulde på grund af valgkampen, fortsætter spidskandidaten.

Danskerne skal sætte kryds ved kommunal- og regionsvalg 19. november. Frem til da kæmper 1163 kandidater om en plads i regionsrådene, og 9082 kandidater vil vælges til kommunalbestyrelserne rundt om i landet.

For at blive valgt ind bruger de mange kandidater endnu flere frivillige, og det er blandt andet dem, der får Sophie Hæstorp Andersen til at tage orlov.

- Samtidig skylder jeg den lange række af frivillige, samt de øvrige kandidater på den socialdemokratiske liste, at jeg bruger min fulde opmærksomhed på at føre valgkamp i Hovedstadsregionen, skriver Sophie Hæstorp Andersen.

I Sophie Hæstorp Andersens fravær bliver det stedfortræder i Københavns Omegns Storkreds, kommunikationschef Jeppe Bruus, der overtager arbejdet i Folketinget.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip