Spies begynder med krydstogter

Krydstogter er den hurtigst voksende rejseform. Efterspørgslen vokser og derfor indleder Spies nu et samarbejde med Royal Caribbean Cruise Line og deres søsterselskaber Azamara Club Cruises og Celebrity Cruises.

Til sommer kan Spies tilbyde et stort udvalg af krydstogter af forskellig længde og med spændende ruter i Middelhavet og Caribien. I programmet findes både mindre fartøjer med en intim stemning og så nogle af verdens største krydstogtskibe.

Gennem det nye samarbejde kan Spies tilbyde et bredt udvalg af krydstogter til både historiske og kendte metropoler i Middelhavet og til smukke og fascinerende paradisøer.

Samtlige krydstogter kan bookes i kombination med fly og eventuelle overnatninger før og efter. Booker man med Spies, vil der i prisen altid indgå måltider og drikkepenge samt de fleste af de aktiviteter, der findes om bord.

- Et krydstogt er den ultimative ferieform, hvis man vil opleve mest muligt under ferien men alligevel nyde den bekvemmelighed og luksus, som et krydstogtskib byder på. Krydstogter er et voksende marked, og samarbejdet med Royal Caribbean Cruise Line betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder denne spændende ferieform og nogle af de mest spændende krydstogter på markedet, siger direktør Jan Vendelbo fra Spies.

Om det nye samarbejde siger Ken Kristensen, nordisk salgsdirektør for Royal Caribbean Cruise Line:

- Vi er meget glade for, at Spies nu satser på krydstogter i samarbejde med os. Vi er markedsførende på krydstogter i Norden, og gennem samarbejdet med Spies kan vi gøre krydstogter tilgængelige for nye kundegrupper og dermed bidrage til ferieformens fortsatte hurtige vækst.

Dagens Gossip