Spies: Fire ud af ti danskere bestiller nu All Inclusive på ferien

Konceptet med All Inclusive er nu blevet så populært, at fire ud af ti danskere til sommer vil have bestilt denne feriemodel inden de rejser sydpå.

Det fortæller Spies, hvor man har oplevet en markant stigning i interessen for All Inclusive.

Spies sendte i 2007 otte procent af deres gæster på ferie med det populære koncept, men til sommer vil tallet vokse til 40 procent.

Og endnu flere har lyst til at holde ferie med tegnebogen i lommen, for Spies har således stillet følgende spørgsmål til 9.588 medlemmer af selskabets rejsepanel:

- Kunne du tænke dig at vælge en ferie med All Inclusive?

Og til det siger 58 pct. ja, mens 42 pct. svarer ”nej”. 60 pct. af ”ja-sigerne” vælger All Inclusive, fordi det er ”en bekvem måde at holde ferie på”, mens 40 pct. siger, at konceptet er ”en økonomisk fordel og en god måde at holde styr på feriebudgettet”.

- Også i den kommende sommer vil stadig flere danskere tage til Tyrkiet - ikke mindst på grund af at de lokale hotelejere har satset på at bygge All Inclusive-hoteller af høj kvalitet. I 2009 sagde 40 pct. af danskerne, at de kunne tænke sig at prøve All Inclusive – et tal, der altså er vokset med 18 pct. på bare tre år, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Men hvorfor ønsker 42 pct. af feriefolket at fravælge All Inclusive? Af dem siger 71 pct., at de vil have mulighed for at prøve de lokale spisesteder på rejsemålet, 24 pct. siger, at de ønsker ”dag for dag at kunne bestemme, hvad de vil spise”, mens to pct. helst vil lave deres mad selv.

- På vores egne familiehoteller tilbyder vi en pakke, hvor maden kun er inkluderet i fem af ugens syv dage. Det giver mulighed for også at spise mere lokalt, siger Jan Vendelbo.

Dagens Gossip