Spies genoptager charterrejser til Gambia

Gambia vil ikke slippe taget i de rejselystne danskere. Efter 38 år med direkte charterfly til det mindste land i det vestlige Afrika valgte Spies for tre år siden at benytte Gambia-flyet til andre rejsemål.

Det har nu givet så mange protester fra de talrige Gambia-fans, at Spies til vinter giver comeback til fly mellem København og Banjul.

Det bliver Spies’ eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, der fra den 18. december indsætter en Airbus 320 med plads til 177 passagerer. Sideløbende med dette fly vil Spies også benytte Brussels Airlines, der flyver via Bruxelles fra både Billund og København.

- Statistisk set falder der ikke en dråbe regn fra november til april. Så her er det det nærmeste, man kan komme solgaranti med en gennemsnitstemperatur på 24 grader. I modsætning til de oversøiske rejsemål er flyvetiden så relativ kort, at Gambia også er attraktivt for de, der kun vil være væk i en uge. Tidsforskellen er kun en time, så gæsterne også slipper for jetlag, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Dagens Gossip