Spillerforeningen og DBU strides om millionbeløb

Spillerforeningen og Dansk Boldspil-Union (DBU) er havnet i en strid om 2,3 millioner kroner, der i løbet af efteråret skal behandles af Danmarks Idrætsforbunds (DIF) appeludvalg.

Det skriver Ekstra Bladet.

På vegne af spillerne på A-landsholdet, U21-landsholdet og kvindelandsholdet har Spillerforeningen ifølge avisen anlagt sagen på grund af manglende betalinger i forbindelse med forsikringer og sponsoraftaler.

- Ja, vi kan bekræfte, der er en sag mellem Spillerforeningen og DBU. Det drejer sig om, at DBU mangler at betale 2,3 millioner kroner til Spillerforeningen i forbindelse med forsikringer og sponsoraftaler, siger Spillerforeningens formand, Jeppe Curth, til Ekstra Bladet.

- Vi har i længere tid været i dialog om en løsning med DBU, men det er desværre ikke lykkes. Derfor må vi have en afgørelse i voldgiftsretten, siger han.

Hos DBU læser man landsholdsaftalen med Spillerforeningen anderledes.

Aftalen blev indgået sidste forår under stor bevågenhed, da DBU ønskede at sænke honoraret til spillerne. I medierne gik de to parter hårdt til hinanden, inden man fandt frem til en løsning.

I dag ønsker DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer, ikke at udpensle de nærmere detaljer i den aktuelle tvist over for Ekstra Bladet.

- Men jeg vil godt bekræfte, at vi er uenige om fortolkningen af landsholdsaftalen. Derfor er vi blevet enige om at få løst det i en voldgiftssag i Danmarks Idrætsforbunds højeste appelinstans, siger Høyer til avisen.

DIF's appeludvalg vil ifølge Ekstra Bladet behandle tvisten i løbet af september og oktober.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip