Spillerforeningen om AaB: Vi er ikke i mål endnu

Direktør i Spillerforeningen, Mads Øland, glæder sig over, at superligaklubben i fodbold AaB har gjort regningen for den såkaldte feriepengesag op og har hensat 17 millioner kroner.

Han understreger dog, at der stadig ikke er enighed mellem parterne om kravet.

- Vi har noteret os deres fondsbørsmeddelelse og er glade for, at vi er kommet videre i forhandlingerne med dem.

- Men vi er ikke færdige. Det er vigtigt at bide mærke i, at de endnu ikke har anerkendt kravet, og at sagen dermed ikke er afsluttet, siger Mads Øland.

AaB oplyser, at klubben skal ud og lede efter kapital hos investorer i forhold til at kunne få feriepengesagen afviklet.

Og Spillerforeningen har umiddelbart ikke i sinde at presse en udbetaling igennem.

- Det er klart, at vi er interesseret i, at de spillere, der har pension og feriepenge til gode, bliver efterbetalt. Men vi er så sandelig også interesseret i, at vi har nogle gode og sunde arbejdspladser i Nordjylland, og at det nordjyske fodboldflagskib fortsætter.

- Vi har haft en rigtig god dialog med dem i de seneste måneder, og vi håber, at vi kan nå i mål med en aftale, hvor afviklingstaksten selvfølgelig også er et tema, siger Mads Øland.

AaB, der ligger nummer to i Superligaen, skruer forventningerne til klubbens årsresultat ned fra et underskud på 5-10 millioner kroner til et underskud på mellem 25 til 30 millioner kroner.

Og egenkapitalen forventes i første omgang at ryge ned på minus 20-25 millioner kroner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip