Spillerne i Vejen EH kæmper videre

Spillerne i Vejen EH kæmper ikke længere kun inden for stregerne. De bringer nu også fighterånden udenfor stregen i en enorm kamp for at hjælpe klubben ud af de aktuelle, økonomiske problemer, der truer klubbens eksistens.

Problemerne er store, men Vejen EH er hverken konkurs eller gået i betalingsstandsning, selvom spillerne ikke fik løn her ved månedsskiftet, og de vil kæmpe for at bevare deres arbejdsplads og bevare tophåndbolden i Vejen.

- Spillerne står virkelig sammen for at lave aktiviteter, der kan være med til at sikre klubbens eksistens. Sammenholdet er enormt, og det er tydeligt, de ikke kun spiller her for pengenes skyld, lyder det fra klubbens direktør, Henrik Schmidt-Ebbesen.

Vejen EH-direktør: Klubben kan stadig reddes

Han var også på plads i foreningens kontor i Vejen Idrætscenter lørdag for at kæmpe videre for klubben. Ved pressemødet torsdag vendte mundvigene nedad hos ledelse og bestyrelse, men spillernes engagement i kampen for klubbens overlevelse har givet ny energi.

- Vi giver ikke op og håber fortsat, vi også fremover kan levere håndbold i verdens bedste liga her i Vejen, understreger Henrik Schmidt-Ebbesen og glæder sig over, at spillerne nu går forrest.

Kassen er tom: Håndboldklubben Vejen EH lukker

Lørdag var der gang i produktionen af flyers og andre tiltag fra spillerne, og fredag den 7. marts klokken 20.30 kan sponsorer og folk i området vise, at de virkelig vil det med håndbolden i Vejen.

- Vi spiller en opvisningskamp i Vejen Idrætscenter mod Fortuna Italy, der er et italiensk hold bestående af A- og U-landsholdsspillere. Her sponserer idrætscentret aftensmaden til alle tilskuerne, og prisen for arrangementet er 1000 kroner. Lykkes det at samle måske 700-800 deltagere, er der ingen tvivl om, at vi kan spille sæsonen færdig, fastslår Henrik Schmidt-Ebbesen.

- Samtidig kan vi komme i gang med forberedelserne til den kommende sæson, og så tror jeg virkelig på fremtiden for ligahåndbolden i Vejen EH, siger direktøren fra klubben, der nægter at dø.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip