Spillerne kårer Leicester-stjerne til årets profil

Riyad Mahrez, der spiller en af hovedrollerne i Leicesters Premier League-eventyr, er søndag blevet kåret til årets fodboldspiller i den bedste engelske række.

Det er medlemmerne af spillernes egen forening, Professional Footballers' Association (PFA), der har peget på den 25-årige algerier som sæsonens bedste spiller.

Mahrez har været en af sæsonens helt store oplevelser i Premier League, hvor han har scoret 17 mål og leveret 11 assists. Sammen med angriberen Jamie Vardy har han om nogen været symbolet på Leicesters succes.

Vardy var også med i kapløbet om at blive årets spiller. Det samme var holdkammeraten N'Golo Kante, West Hams Dimitri Payet, Arsenals Mesut Özil og Tottenhams Harry Kane.

Mahrez er den første Leicester-spiller og den første afrikaner nogensinde til at blive kåret til årets spiller af PFA.

Den offensive kant kom til Leicester fra Le Havre i Frankrig for blot 400.000 pund i 2014. Han scorede et enkelt mål i søndagens 4-0-sejr over Swansea.

Efter sejren har Leicester 76 point på førstepladsen i Premier League, mens Tottenham har 68 point på andenpladsen, men har en kamp i baghånden.

Tottenhams 20-årige stortalent Dele Alli løb med titlen som sæsonens bedste unge spiller. Han har fået sit gennembrud med flere scoringer og oplæg for London-klubben, og han er desuden blevet indlemmet i Englands landsholdstrup.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip