Spillerne roser Hareide efter debutsamling

De danske landsholdsspillere forlader landsholdslejren med et positivt indtryk af den nye landstræner Åge Hareides arbejde med holdet.

Siden mandag i sidste uge har han ført dem gennem både adskillige træninger, taktiske oplæg og personlige samtaler samt to kampe - henholdsvis 2-1-sejren over Island og tirsdagens 0-1-nederlag til Skotland.

- Jeg synes egentlig, det har været nogle rigtigt gode dage, selv om vi gerne havde set et andet resultat. Min mavefornemmelse er positiv, siger landsholdets anfører, Daniel Agger.

Han peger på, at energiniveauet har været højt - og måske lidt for højt i de første par dage.

- Det var en lidt febrilsk start med de første to træninger, hvor man godt kunne se, at mange af de unge drenge gerne ville ud over stepperne for at vise sig frem.

- Det tærer nogle gange på kvaliteten, når det skal gå lidt hurtigere, end det plejer. Det gik sgu for stærkt, men det faldt til ro, efter vi slog Island og måden, vi slog dem på, siger Daniel Agger.

Målmand Kasper Schmeichel kalder det "anderledes" med en ny mand i spidsen, og han har kunnet lide det, han har oplevet indtil videre.

- Det har været meget spændende. Vi har været meget positive omkring alt, hvad der er sket i den her samling, og vi glæder os til næste gang, siger Schmeichel.

Hareide har blandt andet brugt tiden på at gøre spillerne klogere på det 3-5-2-system, som de færreste af spillerne har erfaring med at spille. Han har været god til at lære fra sig, siger Pierre-Emile Højbjerg.

- Åge er meget tydelig og specifik omkring de ting, han siger og gør. Det gør det nemt som spiller.

- Vi har nydt dagene under ham og sammen med hinanden. Men det er ikke godt nok, at vi tabte til Skotland, så vi må tage revanche næste gang i Japan, siger Højbjerg.

Det danske landshold samles efter de europæiske ligaers sæsonafslutning, hvor holdet spiller to kampe i Japan i begyndelsen af juni i Kirin Cup. Modstanderne bliver enten Bosnien-Hercegovina, Bulgarien eller Japan.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip