Spillernes boss: Hit med pengene, Brøndby

Spillerforeningen holder fast i, at det ikke er nødvendigt at føre en ny sag for at afgøre, om den trængte fodboldklub Brøndby skal betale et beløb omkring 28 millioner kroner i manglende feriepenge og pension til tidligere og nuværende spillere.

- Vi har yderligere krav for i alt 91 spillere, og det er ikke nødvendigt at føre disse sager i Fodboldens Voldgiftsret, da parterne inden retssagen blev enige om, at de tre prøvesager skulle danne præcedens, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, i en pressemeddelelse.

- Restbetalinger for de øvrige spillere skal derfor falde, og vi vil rette henvendelse til Divisionsforeningen og Brøndby IF for at drøfte, hvordan det kan ske, siger Mads Øland.

Brøndby har foreløbig besluttet sig for at betale fire millioner kroner tilbage i tre prøvesager, der omhandlede spillerne Martin Ericsson, Peter Madsen og Thomas Rasmussen.

- Det er glædeligt, at Brøndby IF nu har besluttet at betale spillerne og de øvrige ansatte i klubben løn for januar, samtidig med at det skyldige beløb for de tre prøvesager på cirka fire millioner kroner udbetales, siger Mads Øland

Brøndby udbetaler nu løn for januar til spillere og øvrige ansatte, så den økonomisk pressede klub har købt sig tid til at undgå den konkurs, der har hængt truende over hovedet på klubben den seneste tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip