Spillers kollaps udsætter NHL-kamp

Kampen mellem Dallas Stars og Columbus Blue Jackets i den nordamerikanske ishockeyliga NHL kom til en brat og dramatisk afslutning mandag.

Dallas-spilleren Rich Peverley kollapsede i udskiftningsboksen og blev siden kørt på hospitalet. Episoden skete, da godt seks minutter var afviklet af den første periode.

- Jeg var bange. Da han kollapsede, måtte vi glemme alt om kampen. Det handlede om at få fat på en læge. Det er ikke noget, jeg har lyst til at se igen, siger Dallas' træner Lindy Ruff ifølge NTB.

Den 31-årige Rich Peverley gik glip af hele sæsonoptakten på grund af hjerteproblemer, men har siden spillet 62 kampe i denne sæson. Så sent som i sidste uge skulle han imidlertid have stået over i en kamp på grund af uregelmæssig hjerterytme.

Så snart behandlingen begyndte, kom Rich Peverley til bevidsthed, oplyser en læge i en pressemeddelelse fra Dallas Stars.

Stillingen var 1-0 til Columbus, da episoden indtraf, og spillerne havde efterfølgende ikke lyst til at genoptage kampen.

- Vi forstår, at deres spillere var prægede og ikke ønskede at spille videre. Flere af vores spillere tog også hændelsen tungt, siger præsidenten for Columbus Blue Jackets, John Davidson.

/ritzau/

Dagens Gossip