Spilletid afgør Jores Okores klubvalg til sommer

Skrevet af admin

22/03/2016

Dagens topnyheder

I disse dage kan forsvarsspilleren Jores Okore glæde sig over at være samlet med landsholdet inden testkampene mod Island og Skotland.

Men til hverdag er der ikke så meget at glæde sig over på Okores klubhold, Aston Villa. Holdet ligger isoleret på en sidsteplads i Premier League med hele 12 point op til en plads over nedrykningsstregen.

Og med risikoen for en tur ned i den næstbedste række ved Okore ikke, om han fortsat er i klubben efter sommerferien.

- Det kommer lidt an på situationen. Det kommer jo an på, om de vil have, at jeg bliver, og om manageren vil benytte mig. Hvis han vil det og udnytte mit potentiale, så vil jeg da gerne blive. Men hvis deres tanker er et andet sted, så vil jeg ikke, forklarer Okore.

For Okore er det et spørgsmål om spilletid, hvis han skal fortsætte hos den engelske traditionsklub.

- Jeg vil gerne spille fodbold, så jeg håber, jeg kan få lov at spille mere, end jeg har gjort i år. Det er det, jeg gør mig af overvejelser. Hvis manageren vil lade mig spille mere, så kan jeg godt se mig selv blive, siger forsvarsspilleren.

Stemningen i Aston Villa-truppen er hårdt ramt af holdets dårlige præstationer i denne sæson, hvor det kun er blevet til tre sejre, forklarer Okore.

- Stemningen er selvfølgelig meget trykket, fordi vi ligger i en ikke så komfortabel situation, hvor tingene ikke går vores vej. Vi ville selvfølgelig ønske, at det gik bedre, lyder det nedslået fra Okore.

Kampen for overlevelse i Premier League er dog ikke slut, mener han.

- Vi prøver selvfølgelig at redde os, så længe det er muligt. Der kan jo komme et punkt, hvor det matematisk ikke er muligt længere, men lige nu er der stadig en chance, og det lille håb må vi holde os til, siger landsholdsspilleren.

/ritzau/