Spilletid afgør Lasse Schönes fremtid i Ajax

Offensivspilleren Lasse Schöne fik spilletid i 33 ud af 46 Ajax-kampe på tværs af alle turneringer i den netop afsluttede sæson. Når danskeren spillede, fik han i gennemsnit 46 minutter per optræden.

Udsigterne til spilletid skal være bedre i næste sæson, hvor Ajax får ny træner i form af den tidligere hollandske landsholdsspiller Peter Bosz. Ellers vil Schöne overveje et klubskifte efter fire år i Amsterdam.

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og jeg er Ajax-spiller lige nu. Jeg skal snakke med vores nye træner og finde ud af, hvad hans idéer er, før jeg begynder at tænke på min fremtid.

- Men det er da klart, at jeg ikke vil have en sæson, som den jeg lige har været igennem. Jeg fik en del spilletid, men jeg fik ikke lige så meget, som jeg havde håbet på.

- Hvis det ser ud til at blive det samme, så kan det godt være, jeg skal finde en ny klub, siger den danske landsholdsspiller.

Peter Bosz overtager træneransvaret i den hollandske storklub fra Frank de Boer, og Schöne ser frem til at blive klogere på Bosz' idéer, når danskeren i næste uge vender hjem fra landsholdets tur til Japan.

- Jeg ved godt, at man ikke kan blive lovet noget i forhold til spilletid, men en snak med vores nye træner kan måske afklare noget. Altså ser han en fremtid med mig, eller gør han ikke.

- Jeg vil snakke med ham, når jeg kommer hjem fra Japan, og så har jeg lidt ferie, hvor jeg kan snakke med min familie om det.

- Så må vi se, hvad der kommer ud af det, for lige nu har jeg ikke så mange planer i forhold til min fremtid. Hvis der sker noget nyt, bliver det i sensommeren, siger Schöne.

Som 16-årig skiftede Schöne til hollandsk fodbold, hvor han har spillet i 14 år. Andre lande kan godt friste ham.

- Det er klart, at jeg ikke bare skifter klub sådan uden videre, men hvis det skulle være, kunne det godt være i et andet land, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip