Spilletid og taktik er afgørende for Sisto-skifte

Den danske landsholdsspiller Pione Sisto har været sat i forbindelse med mange klubber sommeren over, men for at han skal forlade FC Midtjylland, så kræver det, han finder en klub, hvor der er udsigt til spilletid på et hold, hvor han føler, han passer ind i taktikken.

Det siger Pione Sisto, som aktuelt er samlet med landsholdet i træningslejren i Helsingør.

- Jeg vil helst hen til et sted, hvor jeg får fast spilletid. Det gælder for alle, som gerne vil ud. Hvis jeg nu sidder i den situation, hvor jeg skal skifte, jamen så tror jeg også det bliver til et sted, hvor spilletiden ligger til mig.

- Det skal også passe med spillestil og sådan nogle ting, for jeg skal kunne se mig selv som en del af holdet i en ny klub, siger Pione Sisto.

Han ved ikke, om han når at skifte, inden transfervinduet lukker. I det meste af Europa lukker vinduet mandag til midnat, mens det i England først lukker tirsdag aften.

- Det er svært at sige lige nu, om jeg også er i FC Midtjylland på onsdag. Jeg vil helst vente med at sige så meget mere om det, før transfervinduet er lukket, siger han.

Der har dog været bud efter ham.

- Der har været konkrete ting, som jeg har skullet tage stilling til. Men lige nu er jeg stadig FC Midtjylland-spiller, så må vi se, hvad der sker.

- Jeg har selvfølgelig haft argumenter for mine valg, men dem vil jeg holde for mig selv, FC Midtjylland og min agent, siger Pione Sisto.

Han håber, at han snart kan nøjes med at holde fokus på at spille fodbold.

- Det har selvfølgelig ikke været nemt, og jeg vil selvfølgelig også helst bare koncentrere mig om at spille på banen, men jeg har også haft andre ting at tage hensyn til, siger Sisto.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip