Spiste bøffer til morgenmad i 12 uger - sådan ser han ud nu

Den 25-årige fyr fra London besluttede sig for at ændre sin kost i tre måneder, træne tre gange om ugen og begynde til dans.

Og selvom 12 uger måske ikke lyder af meget, så er hans transformation ret dramatisk.

Matt Hoather var flyttet fra landet til London og kiloene begyndte lynhurtigt at sætte sig, fordi han spiste fastfood og usund frokost på jobbet. Det skriver Mirror.

Den unge brite fik nok af sin inaktive og kalorietunge livsstil og besluttede at tilmelde sig et 12-ugers-program for at få kroppen tilbage på rette spor, og resultatet er mildest talt utroligt. På tre måneder er han gået fra at have en fedtprocent på 22 til en fedtprocent på bare 5,3.

Matt Hoather forklarer til Mirror, at han simpelthen blev blød og buttet, fordi hans arbejde lå langt fra et træningscenter. Og når han endelig kom hjem fra en lang dag på kontoret, følte han sig ikke motiveret til løbe eller løfte håndvægte.

- Dette sammenholdt med at jeg spiste ude mere og juletiden oveni gjorde, at jeg tog ret meget på i løbet af kort tid, fortæller han.

Den unge mand meldte sig til 12-ugers-programmet og begyndte at spise mere proteinrig mad. Han skiftede blandt andet sine cornflakes ud med en steak om morgenen og droppede de usunde snacks og frokoster på jobbet.

Samtidig trænede han tre gange om ugen.

Ifølge Mirror har Matt Hoather siden de flotte resultater opsagt sit job for at undgå de gamle vaner. Han er nu blevet danser.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip