Sponsor kender intet til Wozniackis ketsjer-farce

De seneste dage har der været mange skriverier om Caroline Wozniacki, der trods en millionaftale med ketsjer-producenten Yonex er blevet set med en sort, overmalet ketsjer fra en anden producent. Angiveligt fra det franske firma Babolat.

Det er kommet som en overraskelse for Yonex' nordiske direktør, Benni Holst Andersen, der først fornylig er blevet gjort bekendt med Caroline Wozniackis lille nummer via medierne.

- Generelt set er det da kommet som en overraskelse for os, men vi vil lige til bunds i det her, inden vi udtaler os for meget om det, siger Benni Holst Andersen.

Noget overraskende udtaler Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet, at datteren trods aftalen med Yonex vil gøre brug af den camouflerede ketsjer under selveste Wimbledon, der starter mandag.

I mellemtiden skulle Yonex udvikle en ketsjer til den kommende hardcourt-sæson, men at der ligefrem skulle være en aftale mellem de to parter om dette, kender Benni Holst Andersen ikke til. Han slår blot fast, at Yonex udvikler ketsjere hele tiden.

- Vi har tilbudt Caroline ketsjere hele tiden på den ene eller anden måde, som kan give hende power. Teknologisk er vi flere skridt foran vores konkurrenter både i badminton og tennis, så der er ikke noget nyt i, at vi udvikler nye ketsjere, fortæller han.

Caroline Wozniacki skulle angiveligt flere gange have brokket sig over udstyret, og det var på træningsbanen forud for turneringen i Eastbourne, der starter tirsdag, at hun blev spottet med det, der ligner en spraymalet Babolat-ketsjer.

Det var netop det mærke, hun spillede med, da hun blev professionel og efterfølgende stormede til tops på kvindernes verdensrangliste fra 2006 til 2011. Aftalen med Yonex blev indgået i 2011.

 

 

Dagens Gossip