Sponsoraftale skal lokke flere ud i skøjtehallerne

Tilskuertallet i den danske ishockeyliga har været jævnt stigende de seneste mange år, og nu håber klubberne og Danmarks Ishockey Union (DIU), at det kan få endnu et hop.

Den nye sponsoraftale med Dansk Metal betyder nemlig, at alle fagforbundets medlemmer får gratis adgang til grundspilskampe og rabat på billetter til slutspillet.

- Det er det specielle ved denne aftale. Vores tidligere sponsor, Arbejdernes Landsbank, ville gerne have flere erhvervskunder, mens det for Dansk Metal ud over synlighed handler om at gøre noget for medlemmerne.

- Der er i forvejen mange af Dansk Metals medlemmer, der kommer til vores kampe, men alt andet lige skulle det her gerne give flere tilskuere i hallerne, siger DIU-direktør Enver Hansen.

Samme forhåbning har Brian Møller, der er direktør for Rødovre Mighty Bulls.

- Vi har tidligere lavet et arrangement for HK Ungdom, hvor det kom rigtigt mange nye folk i hallen, og vi håber selvfølgelig, at det her kan have en lignende effekt.

- Kan vi få 10 procent flere tilskuere eller mere, så vil det være rigtigt flot, siger Rødovre-direktøren.

Han advarer dog mod at tro, at den nye sponsoraftale er en guldgrube for klubberne.

- Der skal nok være dem, der regner med, at vi nu kan gå ud og hente to-tre nye udlændinge, men så meget drejer det sig heller ikke om. Der kan dårligt blive råd til en enkelt mere.

- Men det er rigtigt godt, at ligaen får et nyt navn og en stærk partner, så vi kan fortsætte fremgangen, siger han.

Dansk Metal er i forvejen mangeårig sponsor for speedwayligaen og er også blandt Superligaens hovedsponsorer. Fodboldaftalen udløber dog til sommer.

Aftalen mellem DIU og fagforbundet træder i kraft ved årsskiftet.

/ritzau/

Dagens Gossip