Sportschef: Mor slog hovedet mod loftet i Superligaen

Skrevet af admin

07/06/2016

Mest læste i dag

I efteråret spillede Emre Mor sin første superligakamp for FC Nordsjælland, men nu er han rykket en liga op til den bedre tyske liga.

FCN har solgt Emre Mor for et ukendt beløb til storklubben Borussia Dortmund, hvor den 18-årige spiller har underskrevet en femårig kontrakt.

Salget af Emre Mor vil stå som den bedste i klubbens historie, og den unge spiller er et unikt talent, fortæller Carsten V. Jensen, der er sportschef i FCN.

- Det er bare sådan, at med den kategori af spillere er det markedet, der fungerer. Og når du slår hovedet mod loftet i en liga, og det har Emre gjort relativt hurtigt, så må man videre.

- Og i det her tilfælde endda til en stor klub i en stor liga. Det er selvfølgelig fantastisk for alle, siger sportschefen.

Der har været stor interesse for Emre Mor, efter han har vist sit talent i Farum-klubben. Interessen begyndte allerede, da den talentfulde spiller debuterede for FCN i efteråret, fortæller Carsten V. Jensen.

- Der er ingen tvivl om, at der har været stor interesse, men Dortmund har virkelig gjort et godt stykke forarbejde og besøgt os en masse gange i løbet af foråret og er godt forberedt på den spiller, de får.

- Så de har været et hestehoved foran nogle af de andre klubber, men der har været rigtig stor interesse, siger sportschefen.

Emre Mor kom til Nordsjælland fra Lyngby i 2015 og har siden gjort kometkarriere. Han har både spillet for det danske ungdomslandshold og skal nu spille EM for Tyrkiets landshold.

/ritzau/