Sportsdirektør stopper i Randers inden muligt klubsalg

Superligaklubben Randers FC mister sin sportsdirektør Peter Christiansen.

Randers FC er meget tæt på en aftale om et salg af klubben til et britisk-amerikansk konsortium, og Peter Christiansen kan ikke se sig selv som en fremtidig del af den konstruktion.

Det har han meddelt Randers FC's bestyrelse i forbindelse med sin opsigelse. Han fortæller til klubbens hjemmeside, at det var svært at gå til ledelsen med opsigelsen.

- Jeg føler dog, at det er det rigtige at gøre for mig i den nuværende situation. En situation, hvor jeg ikke kan se mine kompetencer harmonere med det nye projekt, som jeg forestiller mig, at det kan komme til at se ud, siger han.

Klubbens bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen er ikke enig med Peter Christiansen i, at et fremtidigt setup vil være skidt for sportsdirektøren.

- Randers FC's eventuelle nye ejere har på intet tidspunkt givet udtryk for, at de deler den opfattelse. Selv om det er sandsynligt, at det omtalte ejerskifte finder sted, er det endnu ikke definitivt afgjort, siger Svend Lynge Jørgensen.

Peter Christiansen spillede selv 190 kampe i Superligaen - kun 17 af dem var i Randers FC's trøje.

Randers er lige nu på sjettepladsen i Superligaen og skal møde bundholdet Hobro i efterårets sidste spillerunde i weekenden.

/ritzau/

Dagens Gossip