Sportsdirektør vil forstærke skrantende FC Vestsjælland

Skrevet af admin

16/09/2015

Mest læste i dag

Der var ophørsudsalg i FC Vestsjælland, da klubben i sommer rykkede ud af Superligaen. Ti spillere, heraf mange profiler, tog nødudgangen, mens kun fire spillere blev hentet ind.

Det efterlader klubbens nye træner, Michael Hemmingsen, med en trup på kun 18 mand. Det skal ændres i januar, så klubbens resultater kan blive forbedret. Sådan lyder meldingen fra klubbens sportsdirektør, Jacob "Gaxe" Gregersen.

- Vi kan godt sige, vi ikke har helt spillere nok, så vi skal have flere. Det arbejder jeg på, og det er min opgave at skaffe midler til det, men selvfølgelig skal vi have nogle flere spillere, siger han til Ritzau.

Efter otte kampe er status, at holdet endnu ikke har vundet en kamp i rækken og ligger sidst med kun tre point.

Så selvom træner Michael Hemmingsen erklærer sig tilfreds med kvaliteten i truppen, siger han ikke nej tak, hvis der er penge at bruge i januar.

- Hvis der er penge, og der er mulighed for det, så tror jeg nok, vi skal bruge dem fornuftigt, siger Michael Hemmingsen.

Sportsdirektør Gregersen afviser også, at der skulle være problemer med økonomien i FC Vestsjælland, hvor klubbens hovedaktionær og bestyrelsesformand, Kurt Andersen, har haft sine aktier til salg i mere end et år.

- Det er ikke noget økonomisk problem. Jeg har hørt alle mulige tossede rygter, men sådan er det jo ikke. Der er ingen, der ikke får løn, så det er forkert at sige, siger sportsdirektøren.

Klubbens anfører, 32-årige Henrik Madsen, ønsker ikke at tage del i diskussionen om truppens størrelse efter transfervinduet. I stedet fokuserer han på de spillere, som er der nu.

- Jeg vil ikke begynde at kommentere på, hvor mange vi skal være. Det handler om, hvad vi præsterer på banen, og det har ikke været godt nok.

- Vi har skullet spare mange penge, og det er gået ud over truppen, men jeg synes stadig, vi har et godt hold, siger Henrik Madsen.

FC Vestsjællands næste mulighed for en sejr kommer onsdag, når indiske Delhi Dynamos kommer forbi til en træningskamp i Slagelse. Næste mulighed for point i 1. division er udekampen mod Horsens på søndag.

/ritzau/