Sprængfarlig Christiane viser babybulen frem

Selv om Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. bekendtgjorde deres skilsmisse sidste sommer, har kærligheden atter sejret for det danske powerpar efter otte års romance, der har budt på en forlovelse, et brud, et bryllup og en skilsmisse.

Efter skilsmissen sidste år overraskede den 34-årige tv-værtinde så alle i starten af maj ved at annoncere, at hun igen var sammen med den 36-årige rapper, og at kærligheden tilmed ville kulminere med en lille dreng senere på året.

Schaumburg-Müller er snart seks måneder henne, og det kan efterhånden ses tydeligt, konstaterer hun ironisk på Instagram til et billede, hvor babybulen sprækker ud gennem skjorten.

- Når tøjet bare passer perfekt. Jeg kan da sagtens stadig passe mit tøj, skrev hun tirsdag fra makeupstolen, mens hun var ved at blive smukkeseret til årets ELLE Style Awards.

Og at det ikke kun er den spirende babybule, der strutter, jokede hun på et andet billede.

- Ja, ja, bevares, de er til låns i ni måneder, skrev hun til et storsmilende billede med kig til kavalergangen efterfulgt af to appelsinikoner.

Da Christiane Schaumburg-Müller annoncerede den genfundne kærlighed og graviditeten tidligere i maj, skrev hun, hvordan det altid har været meningen for hende og L.O.C., og over for Ritzau Fokus til Elle Style Awards uddybede hun hvorfor.

- Liam og jeg er to meget forskellige mennesker, og samtidig kan vi bare ikke undvære hinanden. Nu føler jeg, at jeg har fundet meningen med livet, og det er at blive mor.

- Det er drømmebabyen og drømmescenariet for os begge to, og vi er sindssygt stolte og glade. Jeg ved, at Liam bliver den mest fantastiske far nogensinde. Det kan jeg allerede mærke nu, sagde hun og forsikrede, at den lille ny ikke er et såkaldt julefrokostbarn.

- Det var fuldstændig planlagt. Det er ikke en nytårsupser, grinte hun.

Se billederne her:

https://www.instagram.com/p/BFgdM3RH0Rx/?taken-by=christianesm&hl=da

https://www.instagram.com/p/BFhCMQnH0af/?taken-by=christianesm&hl=da

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip