Sprinterne endnu en gang snydt i Vueltaen

Det blev ikke til endnu en overraskende sejr til Michael Mørkøv i dagens Vuelta a Espana-etape. Danskeren havde ellers proklameret, at han ville forsøge slå favoritterne igen.

Sprinterne blev dog snydt for anden dag i træk, da Phillipe Gilbert og Zdenek Stybar med omkring ti kilometer igen stak fra feltet og holdt hjem. De to ryttere var få meter fra at blive hentet, ligesom Tony Martin blev det på torsdagens etape. Det endte dog med, at de to lige præcis holdt hjem, og her var Stybar den hurtigste.  

Det meste af dagen var gået med et tremands udbrud. Marco Pinotti, Christian Knees og Francisco Javier Aramendia stak afsted tidligt på dagen og håbede på etapesejren. Sprinterne ville dog ikke snydes for anden dag i træk, og feltet holdt de tre udbrydere i kort snor. Forspringet nåede op på syv minutter, men langsomt blev det hentet, og med godt 15 kilometer tilbage var der igen samling på tropperne.

Alligevel endte det dog med at favoritsprinterne blev taget ved næsen, da Phillipe Gilbert og Zdenek Stybar kørte væk fra feltet med kun ti kilometer igen, og Stybar tog sejren på 7. etape.

Vicenzo Nibali har stadig den røde føretrøje, inden rytterne i morgen for første gang slutter på toppen af et bjerg. 

Dagens Gossip