Sprød blomkålssalat med ærter og radiser

Hvis du savner lidt cremet i salaten er avocadotern dog rigtig lækkert. Server fx salaten som her med et par stegte pølser.

Til tilbehør til 4 personer skal du bruge:
1 stort hoved blomkål (eller 2 mindre)
1 kg ærter i bælg
2 bdt. radiser
2-3 håndfulde blandede urter fx persille, salvie og mynte eller hvad du ellers har ved hånden
Dressing af mild olivenolie, citronsaft og havsalt
8 gode pølser

Sådan gør du:
Rengør kålhovedet og skær det i små mundrette bidder. Bælg ærterne. Skær radiserne i tynde skiver.

Hak urterne fint.

Bland grøntsager og urter godt sammen og overhæld med en dressing af olivenolie, citronsaft og havsalt. Jeg plejer at bruge olivenolie og citronsaft i forholdet 2:1 og havsalt efter smag.

Lad salaten marinere i dressingen imens pølserne enten steges i smør eller grilles.

God appetit!

Sabine Murati er 27 år og uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip