Sprød blomkålssalat med ærter og radiser

Hvis du savner lidt cremet i salaten er avocadotern dog rigtig lækkert. Server fx salaten som her med et par stegte pølser.

Til tilbehør til 4 personer skal du bruge:
1 stort hoved blomkål (eller 2 mindre)
1 kg ærter i bælg
2 bdt. radiser
2-3 håndfulde blandede urter fx persille, salvie og mynte eller hvad du ellers har ved hånden
Dressing af mild olivenolie, citronsaft og havsalt
8 gode pølser

Sådan gør du:
Rengør kålhovedet og skær det i små mundrette bidder. Bælg ærterne. Skær radiserne i tynde skiver.

Hak urterne fint.

Bland grøntsager og urter godt sammen og overhæld med en dressing af olivenolie, citronsaft og havsalt. Jeg plejer at bruge olivenolie og citronsaft i forholdet 2:1 og havsalt efter smag.

Lad salaten marinere i dressingen imens pølserne enten steges i smør eller grilles.

God appetit!

Sabine Murati er 27 år og uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV