Sprød skuespillerinde er færdig med mænd

Skrevet af admin

17/11/2015

Dagens topnyheder

Kate Hudson har to mænd i sit liv. Og det er hverken hendes eksmand eller tidligere forlovede, men derimod sine to sønner, som hun fik i de respektive forhold.

Trods masser kleenex og knuste hjerter har singleskuespillerinden det helt fint med at være alene, og sådan skal det faktisk blive med at være, fortæller hun overraskende i den kommende decemberudgave af Harper's Bazaar.

- Jeg er i den alder nu, hvor jeg føler mig meget heldig over, at jeg har fået børn og haft mine forhold. Jeg har slået mig ned og fundet indre ro, og det er en fantastisk følelse. Alt, hvad jeg ønsker for resten af mit liv, er at blive ved med at have det sådan, lyder det fra den 36-årige skuespillerinde.

Kate Hudson har ikke haft held med at date musikermænd, for forholdet til The Black Crowes-frontmanden Chris Robinson endte i 2007 efter syv års ægteskab, og skuespillerinden nåede ikke en gang til alters med Muse-musikeren Matt Bellamy, som hun droppede forlovelsen med i slutningen af 2014.

- Jeg har taget et valg, som jeg har det rigtig godt med, men som strider imod idéen om den traditionelle familie, siger "How to Lose a Guy in 10 Days"-stjernen og uddyber:

- Hvis noget føles forkert i et forhold, synes jeg ikke, man skal blive ved med at holde fast i det for enhver pris på grund af folks tanker om en traditionel familiekonstellation. Der er forskellige måder at opfostre børn på, og det vigtigste er, at det sker i et lykkeligt hjem.

Derfor er de eneste to mænd i Hudsons liv 11-årige Ryder, som hun fik med Robinson, og fireårige Bingham, som hun fik med Bellamy.

- Det er rart, at livet kun centrerer sig om mig i øjeblikket, og statistisk set er der kun 50 procents sandsynlighed for, at et forhold alligevel holder, så oddsene er ikke særligt store, lyder det fra den Oscar-nominerede "Almost Famous"-stjerne.

Kate Hudson kan ses i musik-komediefilmen "Rock the Kasbah", der også har Bill Murray og Bruce Willis på rollelisten, når den får dansk biografpremiere den 26. november.

/ritzau/FOKUS