Sprudlende Di Maria giver United hjemmesejr

05/10/2014

Manchester United fik stor gavn af sine nyindkøb og målmand David de Gea, da holdet hjemme på Old Trafford vandt 2-1 over Everton.

Argentineren Angel Di Maria stod bag stort set alt hos United i søndagens Premier League-kamp, og han og Radamel Falcao scorede hver et mål i sejren.

Bortset fra enkelte blundere havde hjemmeholdets spillere ganske godt styr på Premier League-kampen - stort set fra start og indtil overtiden, hvor David de Gea måtte hive tre store redninger frem i et desperat Everton-pres, og et nervøst United-forsvar.

De Gea reddede også et straffespark undervejs.

En sprudlende Angel Di Maria havde skabt ravage med et lynhurtigt gennembrud allerede i kampens fjerde minut. Med hjælp fra Luke Shaw havnede bolden på panden af Falcao, som dog måtte se Evertons amerikanske målmand Tim Howard klare forsøget.

Men så var tonen slået an fra Manchester United, og især fra Angel Di Maria, som kampen igennem var involveret i stort set alle hjemmeholdets gode aktioner.

Han skød på alt. Og han var tæt på flere gange.

I kampens 24. minut skød argentineren tæt forbi mål på en lidt løs chance. Og kort forinden havde han gjort det samme efter godt samarbejde med Falcao.

Derfor var det ganske fair for kampen, at det også var Angel Di Maria, som bragte Manchester United foran 1-0 efter 26 minutter. Argentineren hamrede til bolden fra kanten af straffesparksfeltet efter en god aflevering fra Juan Mata.

Da Luke Shaw fældede Hibbert i første halvlegs overtid, fik Everton en gylden chance for udligning, men den misbrugte Leighton Baines. United-målmand David de Gea havde forudset, hvor bolden kom, og smed sig til den rigtige side, og fik hånden på et ellers yderligt sat straffespark.

Anden halvleg fortsatte efter samme mønster, så der skulle en opdækningsfejl til, før gæsterne kunne komme tilbage i kampen.

Leighton Baines sparkede frispark midt på Uniteds banehalvdel. Han sparkede kort, og fik bolden tilbage. Kun for at tage et træk og sende bolden ind foran mål, hvor Steven Naismith nåede højest og headede bolden i mål.

Scoringen 10 minutter efter pausen gav Everton-spillerne lidt mere selvtillid, men kun syv minutter senere sørgede Angel Di Maria igen for at pille det ud af gæsterne.

Ganske vist var det Radamel Falcao, som scorede, men det var Di Marias hårde spark fra distancen, som Falcao i det lille felt blot skulle styre i mål med sin inderside.

Med sejren rykker Manchester United op på fjerdepladsen i Premier League med 11 point efter syv spillerunder. Everton er fjerdesidst med kun seks point.