Squash-talenter fra Kolding vinder DM-sølv

Herre- og dameholdet fra Kolding KFUM Squash deltog i weekenden i slutspillet om medaljer i squash.

I semifinalen skulle Kolding møde Herlev, som man senest tabte 4-2 til i grundspillet, men Koldings unge spillere slog Herlevs erfarne hold med flere landsholdspillere med hele 5-1 og var dermed klar til finalen mod Birkerød.

Birkerød har blandt andet Danmarks absolut bedste kvindelige spiller Line Hansen på holdet, og det blev en for stor mundfuld for de unge spillere.

Resultatet blev et snævert 4-2 nederlag, og holdet kunne dermed modtage de velfortjente sølvmedaljer. Holdet består af Sally Skaarenborg (23), Nanna Frederiksen (20), Line Berthou (18), Mathilde Lauridsen (16) og Christine Christoffersen (16).

Bronzen glippede for herrerne

Herreholdet tabte semifinalen klart til de senere mestre fra Birkerød, og vidste at alle spillere skulle overpræstere for at have mulighed for at vinde bronze-medaljer.

Holdet var alligevel virkeligt tæt på at overraske mod kæmpefavoritterne fra København Squash Klub.

Med to sejre til Årets Idrætsnavn i Kolding Thomas Laursen (17) manglede der bare 3 sejre mere for at vinde bronze, men det blev til 3 tætte nederlag i 5 sæt efter adskillige matchbolde, og et samlet 6-2 nederlag til følge.

De øvrige spillere på holdet er Francesco Busi, Martin Laursen og Kristian Krøier.

Store udfordringer for Koldings spillere

Den kommende tid byder på store udfordringer for Koldings unge talenter. Sally Skaarenborg og Martin Laursen er begge udtaget til at repræsentere Danmark ved EM, som afholdes i Amsterdam 1.-4. maj, mens Line Berthou, Mathilde Lauridsen, Christine Christoffersen og Thomas Laursen er store favoritter til at tage medaljer, når junior-DM afholdes på hjemmebanen den 24.-26. maj.

Dagens Gossip