Ståle: De bedste 30 minutter i min FCK-tid

FCK-træner Ståle Solbakkens uddeler store roser til sit mandskab oven på 1-0 sejren over Galatasaray i Champions League.

- Jeg er meget stolt af det her hold, som gik ud og kæmpede alt, hvad de kunne.

- De første 30 minutter spiller vi det bedste fodbold, som vi har gjort med mig som træner, siger Ståle Solbakken og noterer sig, at man havde gode muligheder for at komme på 2-0 inden pausen.

Ud over sejren, der holder FCK's europæiske drømme i live, glæder træneren sig også over, at det endnu engang lykkedes at drille et større hold.

- Det var en vigtig sejr at få for os i en svær gruppe.

- Det er politisk vigtigt at små hold også får resultater. Med en sejr som i dag, viser vi, at de mindre hold er berettiget i Champions League, siger Ståle Solbakken.

Det var overraskende for de fleste at Youssef Toutouh startede på venstre midtbane, hvilket skubbede Nicolai Jørgensen frem i angrebet.

- Jeg bestemte mig for at bruge Youssef Toutouh i går aftes. Jeg kaldte ham ind på mit værelse for at fortælle ham, at han skulle spille.

- Måske var det dumt, for nu har han ikke sovet hele natten, siger Ståle Solbakken med et smil.

Ståle Solbakken og FC København bevarer med sejren holdets status som ubesejret på hjemmebane i Champions Leagues gruppespil, hvor de nu ikke har tabt i otte forsøg.

FC København er ligesom Galatasaray noteret for fire point i Gruppe B, men FCK er dårligere end tyrkerne indbyrdes. Begge hold ligger dog foran Juventus, der har tre point, mens Real Madrid topper puljen med 10 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip