Ståle efter uafgjort: Dårlig smag i munden

Ståle Solbakken og FC København havde en plan med forårspremieren mod AGF.

Kampen skulle vindes, og FCK skulle hale yderligere ind på FC Midtjylland i kampen om duksepladsen i Superligaen. Det lignede længe en sejr til Solbakken og FCK-spillerne, men det ændrede en AGF-scoring i det 89. minut på.

- Vi står tilbage med en dårlig smag i munden efter sådan en kamp. Vi dominerede kraftigt og var meget bedre end vores modstander, så jeg er skuffet over, at vi ikke vandt kampen, sagde FCK-træneren efter kampen.

FCK pressede AGF langt tilbage på banen og spillede nærmest powerplay i store dele af kampen foran Emil Ousager i aarhusianernes mål. Men det kneb med skarpheden, når bolden kom ind i det lille felt.

- I første halvleg havde vi fire-fem store chancer, hvor Ousager ikke havde en eneste redning. Og det samme var tilfældet i anden halvleg, så skarpheden kan vi bestemt ikke være tilfredse med, konstaterede nordmanden.

En FCK'er lykkedes dog med at komme på måltavlen, nemlig den hjemvendte angriber, Andreas Cornelius, der nåede højest og headede sit hold foran midt i anden halvleg.

Og det glædede den blonde frontløber, der nød at være tilbage i FCK-trøjen.

- Jeg scorede et mål, så det gik vel fint nok med mine afslutninger i dag. Og det var dejligt at være tilbage i Superligaen igen. Det er et rigtig godt FCK-hold, som jeg er kommet tilbage til, så jeg er meget fortrøstningsfuld for resten af sæsonen.

- Men det er da klart, at jeg lidt bitter over, at vi ikke vandt. Jeg syntes, at vi spillede bedre end AGF, og vi vandt da også skudstatistikken stort. Så målet til slut er meget ærgerligt, sagde Cornelius.

FCK møder i næste runde FC Midtjylland i et ægte topbrag hjemme i Parken.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip