Ståle: Jeg havde ikke sagt ja for et halvt år siden

- Det var nemt på en måde og svært på en anden måde at komme til denne afgørelse. Jeg havde ikke sagt ja for et halvt år siden, men nu kaldte vi på hinanden. Jeg havde lyst til at komme ud på en træningsbane igen, fortalte Solbakken, da han onsdag aften blev præsenteret i Parken.

Han erkendte, at det havde været en beslutning for hele familien at vælge FC København igen, selv om jobbet som træner i FCK et ønskejob .

- Familien har haft noget at sige. Men jeg føler, det her er det rigtige. Jeg har gået mange runder med min familie, for min kone ville gerne blive i Skandinavien. Der er tre store job. Danmark skal have en landstræner, Norge skal også, og så er der FCK. Jeg blev tilbudt denne stilling, og den er jeg klar på. Det har været en helhedspakke, der har fået mig til at slå til nu. Familie og ønsket om at træne igen. Og at der skal spilles international fodbold, sagde Ståle Solbakken, der ikke er nervøs for, om han kan levere varen som træner.

- Hvis jeg var god i FCK sidst, så er jeg ikke blevet dårligere af at være i Tyskland og England. Så jeg er ikke nervøs.

Han er udmærket klar over, at det er en anden FCK-trup, han får i hænderne nu end den, han efterlod sig, da han forlod klubben til fordel for FC Køln.

- I 2011 var vi på niveau med Barcelona i tre af fire halvlege. Der er vi ikke nu. Men jeg er fortrøstningsfuld. Jeg ved, at resultaterne er vigtige, men det handler også om en proces. Jeg skal lære mine spillere nye ting. Det handler om at arbejde med mennesker, og det er det, jeg godt kan lide

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip