Ståle langer ud efter dommeren efter nederlag til Brøndby

Det begyndte så godt, men endte så skidt. Sådan lød udlægningen fra FCKs norske chef Ståle Solbakken, da han efter 2-3 nederlaget mod Brøndby skulle kommentere på dommerens præstation.

- I begyndelsen lagde han en flot international linje, og spillerne fik lov til at bruge deres muskler. Det kunne jeg godt lide. Men efter det første straffespark, så begyndte han pludselig at dømme ud fra en linje, der kunne hedde Superliga-light, sagde Ståle Solbakken til TV3 Sport 1.

Der blev dømt to straffespark og uddelt et rødt kort i kampen af dommer Jakob Kehlet. Det ene var i orden, men måske ikke det sidste, lød indrømmelsen fra Solbakken.

- Deres var hårdt dømt, men den kan forsvares, vores var mere tyndt, sagde Ståle Solbakken og grinte.

Selvom FC København altså tabte 2-3 til Brøndby og lavede mange personlige fejl, så vil Solbakken ikke udpege syndebukke.

- Vi taber på nogle dumme mål, som slet ikke burde have udviklet sig til chancer i det hele taget. Så får Brøndby momentum, og det bliver svært, men stor ros til drengene, for de giver aldrig op, sagde Ståle Solbakken, der på onsdag møder Real Madrid i Champions League.

- Vi skal huske på, at vi faktisk ikke har tabt mange af vores seneste kampe, og alt vi præsterer dernede er positivt. Det kommer til at handle om, at vi står godt organiseret på banen og spiller på omstillinger, sagde Ståle Solbakken, hvis FCK-mandskab nu ligger under nedrykningsstregen i Superligaen. 

 

 

 

Dagens Gossip