Ståle Solbakken fik den sværeste Champions League-gruppe

- Som du selv siger, er gruppen vanvittig, men vi må tage det som en oplevelse og lære af det. Vi må prøve at spille så godt som muligt, selvom det er lidt svært at tænke på de hold, når vi ligger sidst i Superligaen, siger FCK-træner Ståle Solbakken til bt.dk efter Champions League-lodtrækningen.

Han forventer ikke, at Juventus, Real Madrid og Galatasaray vil tage løst på opgaven mod et dansk mesterhold, der sammen med Brøndby ligger i bunden af Superligaen.

- De tre andre hold vi jo kæmpe hårdt for at gå videre, så de vil satse hårdt på at vinde over os. Det bliver på alle måder hårdt. Både mentalt, fysisk og taktisk.

Vurderer du det som den sværeste gruppe?

- Ja, det må man sige. Hvis du kigger på seedningslag et og to var det vel de sværeste, vi kunne møde, og fra tredje seedningslag er det at skulle møde Galatasaray på udebane vel noget af det sværeste. Men det bliver da en flot oplevelse, siger Ståle Solbakken, der håber på mirakler i Parken.

- Vores muligheder er i Parken. Måske ikke lige nu, men spørg mig igen på pressekonferencen til den første kamp, fortsætter han.

Hvordan har du det personligt med at havne i den pulje?

- Det er klart, at vi er underdog til alle seks kampe, så vi har ikke noget at tabe. Det er godt for spillerne at slippe for presset i de kampe, så jeg har det helt fint med den lodtrækning. Men vi skal have en 'max, max, max dag', mens de skal have en dårlig dag. Men det kan ske, siger Ståle Solbakken.

Dagens Gossip