Ståle Solbakken gør grin med Brøndby efter 0-0

FC København-manager, Ståle Solbakken, lavede grin med rivalerne fra Brøndby, efter at de to klubber søndag spillede 0-0.

Nordmanden vurderer, at FCK var det bedste hold i søndagens kamp på Brøndby Stadion, indtil angriberen Federico Santander blev udvist med 40 minutter tilbage af opgøret.

- Vi spiller mod et tophold, som har en af Europas bedste midterforsvarere, Danmarks bedste midtbanespiller, den bedste indskifter, det bedste kollektiv, de bedste fans og det bedste socialdemokrati, opremser Solbakken.

FCK-manageren afviser, at han er ironisk, men at han havde hørt de mange udmeldinger komme fra Brøndby.

- Jeg har læst det. Det er noget, der kommer fra Brøndby, siger Solbakken.

FCK-bossen satte ikke navne på de mange Brøndby-spillere, hans opremsning handlede om, men det er sandsynligvis spillere som Daniel Agger og Thomas Kahlenberg.

Solbakken ærgrer sig efter 0-0-kampen over, at Santander efter pausen fik to advarsler inden for to minutter. Først for et albuesving og bagefter for en hasarderet tackling midt på Brøndbys banehalvdel.

- Udvisningen er helt i orden, hvis det første gule kort er i orden. Den situation så jeg ikke.

- Det er måske vanskeligt for en sydamerikansk spiller at finde dommerlinjen i Danmark, siger Solbakken med henvisning til en Ronnie Schwartz-tackling fra det seneste møde mellem FCK og Brøndby tidligere på efteråret.

- Han gav dommeren chancen for at vise ham ud. Men han har ikke været i Danmark så længe og tænkte nok, at det var ok, da den slags var ok sidste gang, siger FCK-manageren.

Han mener, at FCK skabte tre store chancer før pausen, og i anden halvleg lavede en opvisning i, hvordan zoneforsvar skal spilles med en spiller i undertal.

- Hvis et af holdene skulle have vundet, så var det os, siger Solbakken.

FCK topper Superligaen med 31 point. Mestrene fra FC Midtjylland følger efter med 30 point, mens Brøndby er placeret på fjerdepladsen med 25 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip