Ståle Solbakken varsler ændringer mod Juventus

Med udsigten til at møde et af Europas absolut stærkeste mandskaber er det rart at have tanket sit hold helt op med selvtillid. Men desværre for Ståle Solbakken er han øjeblikkeligt cheftræner for et mandskab, der slet ikke kan få noget til at hænge ordentligt sammen.

- Vi må kigge på, hvordan vi skal gribe det an. Det kræver, at alle leverer en perfekt indsats, hvis vi skal være i stand til at levere en ordentlig kamp. Jeg tror, jeg vil lave forandringer til på tirsdag, men jeg ved ikke helt hvilke endnu. Som hold er vi ikke, hvor vi burde være, til gengæld har vi hjerte og en god fysisk, siger Ståle Solbakken,

Lørdag eftermiddags Superligakamp mod Esbjerg burde have været den sidste succesoplevelse FCK tog med sig inden begyndelsen på Champions League. Sådan var det i hvertfald tænkt for et par måneder siden, ja sågar også for mindre end en dag siden.

- Vi havde håbet, at vi kunne ride videre på den bølge, som sejren over Viborg gav også. Det magtede vi ikke, men nu må vi bare komme ovenpå. Det var ikke en dårlig kamp af os mod Esbjerg. Der var brugbare ting, siger Ståle Solbakken, som på tirsdag igen er tilbage i verdens største klubturnering med FCK.

- Forudsætningerne er anderledes i forhold til sidste gang, jeg var her, og vi kommer nok også til at gribe det lidt an på en anden måde, lyder det fra Solbakken.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip