Stadig flere holder familiefesten sydpå

Det er især seniorerne, der i stigende grad vælger at henlægge de runde fødselsdage til varmere himmelstrøg,

Og den tid hvor det lokale forsamlingshus eller byens kro var den foretrukne ramme om familiefesten, hvad enten man skulle fejre en barnedåb, et bryllup eller en rund fødselsdag, er for længst ovre.

For nu om dage tager man gerne de vigtigste venner og nærmeste familie med på charterferien, og holder familiefest i varmen.

Der er i øvrigt  flest jyder blandt de mange, der har købt Star Tours festkoncept, "Festen du aldrig glemmer", og flest skal fejre 60 års fødselsdag på ferien.

- Vi oplever en stærkt stigende efterspørgsel på vores festkoncept, hvor værten bl.a. rejser gratis, når der er minimum ti andre med i selskabet, og faktisk er hele 65 % af festkunderne fra Jylland. Langt de flest tager til varmen for at fejre deres 60 års fødselsdag, og det hænger nok sammen på den måde, at man stadig er frisk i den alder, har penge på bankbogen og mod på nyt, siger salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Allerede nu har Star Tour 150 grupper med gennemsnitligt 16 personer, der har booket "Festen du aldrig glemmer" den kommende sommer. Tyrkiet og Mallorca er de mest populære festdestinationer.

Det er 20 procent flere 60 års fødselsdage i forhold til sidste sommer.

- Det er endnu tidligt på året, så jeg regner med vi når op på minimum det dobbelte antal festgrupperejser til sommer. Og jeg tror faktisk tendensen med fordelingen af 65 procent jyske kunder holder, for det er fortsat her efterspørgslen stiger mest, siger Stig Elling.

Dagens Gossip