Stærk anden halvleg sikrer Skjern sejr over Nordsjælland

23/09/2015

Selv om Skjern var bagud ved pausen, så lykkedes det for vestjyderne at tage en sejr med fra det tætte opgør mod Nordsjælland Håndbold onsdag aften i Boxer Herreligaen.

Skjern vandt kampen med 29-28.

Dermed byggede Skjern videre på søndagens sejr i Champions League over rumænske Baia Mare, mens vestjyderne samtidig fik revanche for sidste onsdags remis mod Bjerringbro-Silkeborg.

Ved pausen var det hjemmeholdet Nordsjælland Håndbold, som var foran med 16-14 efter en jævnbyrdig første halvleg, som Skjern indledte bedst, men som siden tippede hjemmeholdets vej.

Syv og et halvt minut inde i anden halvleg var balancen igen tippet den modsatte vej, da højrefløjen René Rasmussen bragte Skjern foran 19-18.

Før kampen var færdig, fik den barske norske stregspiller Bjarte Myrhol rødt kort, da han fik sin tredje udvisning på et kvarter.

Det lod Skjern sig ikke kyse af, og udeholdet udbyggede føringen trods kortvarigt undertal, så stillingen med seks minutter tilbage lød på 27-24.

Det skulle dog blive spændende til sidst alligevel. Afgørelsen faldt reelt, da hjemmeholdets Dan Beck Hansen også fik et rødt kort, mens Skjern kort efter scorede til 29-27 med et halvt minut tilbage.

Det lykkedes for Nordsjællands Cornelius Kragh Aastrup at reducere til slutresultatet 28-29.

Nordsjælland er fortsat næstsidst i rækken, mens Skjern rykker op på siden af Bjerringbro-Silkeborg med syv point i toppen af tabellen. Skjern har dog spillet en kamp mere.