Stærk Landin bag Neckar-sejr over Flensburg-Handewitt

Bare otte mål slap den danske landsholdsmålmand ind i 1. halvleg, som hjemmeholdet vandt 13-8. Men han gav i høj grad sit forsvar æren for de få mål.

- Vi står meget solidt i forsvaret, og jeg har faktisk svært ved at komme ordentligt ind i kampen, fordi der ikke kommer nok skud igennem paraderne. Og så er det ekstremt let, når forsvaret tager det lange hjørne, og jeg bare skal tage det korte, sagde landsholdsmålmanden efter sejren til TV3 Sport1.

Undervejs var han i direkte duel med landsholdskammeraten Anders Eggert på et straffekast. Og for første gang i denne sæson brændte specialisten Eggert et straffe.

- Jeg har kigget rigtigt meget på Anders Eggerts straffeskud i eftermiddag. Vi tænker meget ens, og så er det om at være et skridt foran, sagde Landin, og det var han denne gang.

Landins Rhein-Neckar har nu fire sejre i lige så mange kampe og fører Bundesligaen. Alligevel vil han ikke tale om at være mesterskabskandidater.

- Ingen hos os snakker om mesterskabet. Vi er nyt hold, og inden denne sæson har vi fået flere nye spillere ind. Vi har ingen stjerner, men hele holdet har det gjort det godt, forklarede han den foreløbige succes.

I modsætning til Rhen-Neckar har Flensborg nu tabt to gange ud af de første fem spillede kampe.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip