Stærke Andersen kåres igen som kampens bedste i NHL-kamp

26/11/2014

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen leverede en ny stor præstation, da hans klub Anaheim hjemme i Californien spillede sig op på en delt førsteplads i NHL.

Hjemme i Honda Center i Anaheim, vandt Anaheim Ducks 3-2 over Calgary efter at have ført 3-0 inden sidste periode.

Frederik Andersen klarede 32 af Calgarys 34 skud på mål, og han blev kåret til kampens bedste spiller.

Den 25-årige danske målmand vandt også kampen i kampen mod Calgarys målmand Jonas Hiller. Det var Hiller, danskeren med sine gode præstationer pressede ud af Anaheims startopstilling mod slutningen af sidste sæson, og schweizeren så ingen anden udvej end at forlade Anaheim efter syv år i klubben.

De to tidligere Rødovre-spillere Jannik Hansen og Mikkel Bødker var også i kamp i NHL natten til onsdag for henholdsvis Vancouver og Arizona.

Jannik Hansen og Vancouver vandt hjemme 2-0 over New Jersey Devils, mens Arizona og Mikkel Bødker måtte igennem noget af en nedtur hjemme i Phoenix-forstaden Glendale.

Arizona Coyotes tabte 3-4 til Colorado efter at have formøblet en føring på 3-0 skabt i første periode.

Arizona førte med 3-0 efter mindre end 11 minutters spil, men Colorado kom tilbage og fik udlignet i ordinær spilletid og vandt dernæst i overtiden.

Mikkel Bødker var blandt de Arizona-forwards, som var mest på isen, men danskeren var ikke involveret i sit holds point.