Stærke beviser mod den mistænkte i Lisa-sagen

Der er stærke beviser mod den 35-årige, der er fængslet og sigtet for drabet på den 17-årige Lisa Holm, siger Anette Olsson, der er anklager i sagen. 

Det skulle dreje sig om tekniske beviser, der forbinder den 35-årige med drabet, men Anette Olsson ønsker ikke at gå yderligere i detaljer. 

- Jeg vil ikke kommentere yderligere på, hvad efterforskningen hidtil er kommet frem til. Vi venter fortsat på flere resultater af analyserne, siger hun til det svenske nyhedsbureau TT. 

Den 35-åriges forsvarer er dog ikke bekendt med de nye beviser mod hendes klient, der stadig fastholder sin uskyld i sagen. 

- Indtil videre er det kun anklagerens ord, og derfor er det muligt at kende detaljerne, siger Inger Rönnbäck, der er forsvarer for den 35-årige. 

Ifølge hende, er der derimod nye oplysninger, der taler til hendes klients fordel. 

- Jeg har gennem nogle kontakter fået forståelsen af, at det skulle være tilfældet. Jeg venter med stor interesse på, hvad de nye undersøgelser viser, siger Inger Rönnbäck til TT. 

Den 35-årige erklærer sig uskyldig i anklagerne om at have dræbt den 17-årige pige, og ifølge forsvareren, har anklagerne taget hårdt på ham. 

- Min klient er meget fortvivlet. Han har den samme indstilling som tidligere - at han er helt uskyldig, siger Inger Rönnbäck. 

Den endelige retsmedicinske rapport, der skal fastslå hvor og hvornår Lisa Holm døde, er endnu ikke færdigudarbejdet, men anklagemyndigheden håber på, den vil være klar inden den næste frist for varetægtsfængsel udløber. 

Dagens Gossip