Stærke billeder: Biltyv begik selvmord for rullende kamera

Med en helikopter hængende over sig og for rullende kamera valgte en biltyv i september sidste år at skyde sig selv i hovedet. Den dramatisk politijagt og selvmordet blev vist direkte på tv-stationen Fox News, hvor studieværten sad og kommenterede begivenhederne.

Den 33-årige biltyv JoDon Romeros selvmord blev vist i primetime den 28. september, og videoklippet er siden blevet set millioner af gange på internettet.

Hans egne børn på 9, 13 g 15 år har også set klippet sammen med flere skolekammerater. I første omgang vidste børnene ikke, at der var tale om deres fars selvmord.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Derfor har Angela Rodriquez, som er børnenes mor, nu lagt sag an mod Fox News. Ifølge hende har alle tre børn oplevet alvorlige psykiske problemer og søvnproblemer efter at have set deres far skyde sig selv i hovedet. Det skriver ABC News.

Fox News undskyldte allerede kort efter udsendelsen, at selvmordet blev vist og kalder det en alvorlig menneskelig fejl.

JoDon Romero, som var særdeles godt kendt af politiet, havde patruljevogne i hælene, og en helikopter som fulgte ham i luften, da han tumlede ud af bilen og efter en kort løbetur trak en pistol frem og skød sig selv i hovedet.

VI ADVARER OM MEGET STÆRKE BILLEDER I VIDEOEN 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip