Stak butiksansatte med kniv: Politiet efterlyser denne mand

Københavns Politi efterlyser gerningsmanden til et meget voldsomt røveri begået mod blomsterhandleren på Nordre Frihavnsgade på Østerbro torsdag den 24. oktober klokken cirka 17.28.

Under røveriet blev to ansatte stukket med kniv og slået med en totenschlæger.

Gerningsmanden blev filmet af et overvågningskamera umiddelbart før røveriet. Det er video, som politiet nu frigiver.

- Vi vil meget gerne have offentlighedens hjælp til at identificere den efterlyste gerningsmand, men allermest håber vi selvfølgelig på, at han selv melder sig til politiet, siger Jacob Bjerregaard Nielsen fra Efterforskningssektionen på Station Bellahøj.

Han er bekymret for konsekvenserne af gerningsmandens tilsyneladende unødvendigt voldsomme fremfærd.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Jacob Bjerregaard Nielsen fortæller også, at der har været andre røverier, som minder om det, der blev begået mod blomsterhandleren på Østerbro.

- Vi er ikke sikre på, at han har begået flere røverier, men der er flere sammenfald med et andet voldsomt røveri, hvor en ansat også blev stukket flere gange med kniv og slået, siger han og fortsætter:

- Desuden er der visse sammenfald med et røveri, der blev begået i går mod en frisørsalon på Vennemindevej, hvor ingen dog kom til skade.

Gerningsmanden beskrives som en mand på cirka 20 til 30 år. Han er cirka 170 til 180 centimeter høj, almindelig til spinkel af bygning, har et markeret ansigt og kort karseklippet hår.

Oplysninger om gerningsmanden kan gives til politiet på 33141448 eller 114.

SE VIDEO OG BILLEDER HER:

Dagens Gossip