Star Tour: Kvinderne bestemmer og bestiller rejsen sydpå

Det er åbenbart kvinderne der bestemmer og bestiller rejsen når ferien går sydpå.

Salgsdirektør Stig Elling.

Det viser i hvert fald en ny undersøgelse fra Star Tour, hvor over 1.000 personer har medvirket.

Undersøgelsen afslører, at 81 procent af kvinderne undersøger, beslutter og bestiller ferierejsen, når familien Danmark skal på ferie til udlandet.

Kun 24 procent af kvinderne tør overlade ansvaret for familiens næste ferie til partneren.

- Vi ser det jo hver dag, når kunder kommer ind i vores butikker eller ringer til os, hvor langt de fleste er kvinder. I mange ægteskaber er det sådan, at kvinden bestemmer hvor og hvornår ferien skal foregå, mens betalingen ifølge undersøgelsen er en fælles udskrivning for 75  procent, men mandens ansvar i cirka hver femte familie, siger Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Hvis det bliver en kvinde, der løber med den store lottogevinst næste uge, er der 74 procent chance for, at en pæn del af del spenderes på en drømmerejse, som man altid vil huske.

Bliver det en mand, vil kun 60 procent brænde penge af på en rejse for livet, mens flere går efter ny bolig eller aktier og obligationer.

- Når det kommer til selve indholdet af rejsen, svarer både mænd og kvinder, at det vigtigste er garanti for sol og varme, hotellets standard og afslapning og samvær med dem, de holder af, så her er vi altså enige, lyder det fra Stig Elling.

Dagens Gossip