Star Tour: Ny rekord i antal hoteller forbudt for børn

Rejseselskabet Star Tour sætter nu ny rekord i antal hoteller, hvor børn ikke er velkomne.

60 procent af Star Tours kunder er nemlig par, der rejser sammen uden børn. De rejser enten alene eller med andre vennepar, og tendensen er, at flere og flere af dem søger hoteller kun for voksne.

Annonce:Besøg stedet for selvbevidste singler! - Klik her

Fra næste sommer får de så flere valgmuligheder på ferien, end de nogensinde før har haft, herunder 17 Blue Couples hoteller, der er skræddersyede hoteller til voksne, der holder ferie uden børn.

- Denne vinter har vi seks Blue Couples hoteller, og den kommende sommer tilbyder vi 17, og det er flere end nogen anden dansk rejsearrangør. Det er et udtryk for den differentiering i forhold til voksne par, som vi har stordyrket i vores rejseprogram, og som betyder, at der findes hoteller til alle typer par. 70 procent af vores hoteller er håndplukket i bestemte kategorier, og det er noget i sær parrene går efter, siger Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Med flere hoteller for voksne og destinationer som nyheden Menorca, følger Star Tour den tendens, som har været voksende de seneste år.

- Samtidig med at flere og flere i generation + 50 inviterer hele familien med børn og børnebørn på ferie, er der også flere, der søger ro, romantik og tid til fordybelse i hinanden på ferien. Altså ferie, hvor poolen ikke skal deles med børn og badedyr, og stemningen overalt er præget af ro og voksen forkælelse, lyder det fra Stig Elling.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip